Home | Over ons | Aanpak

Aanpak

Ons expertisecentrum bedient niet alleen CVO scholen, maar ook scholen van andere besturen die aangesloten zijn bij het samenwerkingsverband Koers VO en die geen eigen expertisecentrum hebben.

In onze werkwijze onderscheiden we ons door onze aanpak op maat. Geen leerling is hetzelfde, geen school is hetzelfde. Daarom gaan we graag met u in gesprek over uw vraag en de situatie op school, zodat we onze diensten zoveel mogelijk kunnen aansluiten op de visie van de school en het (zorg)beleidsplan. De exacte invulling komt daarom altijd in nauw overleg tot stand.

Oplossingsgericht werken staat bij ons centraal. Door ons multidisciplinaire team kunnen we bij iedere aanvraag bekijken welke deskundige de beste expertise kan bieden. Tijdens vaste intervisiemomenten met het hele team overleggen we met elkaar over inhoudelijke vraagstukken. Zo profiteren we van elkaars kennis en kunde.

Ron van Rossum, teamleider Accent Onderwijsondersteuning: ‘Vanuit het samenwerkingsverband Koers VO kennen wij veel scholen en passen onze diensten aan op de schoolsituatie. De scholen waar wij voor werken waarderen ons o.a. om de kwaliteit van ons werk en onze handelingsgerichte adviezen.

meer informatie

U kunt altijd vrijblijvend een aanvraag doen door een e-mail te sturen aan secretariaat@cvoaccent.nl of te bellen naar T: 010 – 209 99 26. Eén van onze deskundigen neemt vervolgens z.s.m. -in ieder geval binnen 2 weken- contact met u op.

Lerende organisatie

Om onze dienstverlening steeds weer te kunnen verbeteren, vragen wij aan het einde van ieder traject naar de tevredenheid en de ervaringen van onze klanten. Wilt u hier niet op wachten en voldoen onze diensten onverhoopt niet aan uw verwachting? Dan kunt u contact opnemen met Ron van Rossum (teamleider) via T: 010 – 209 99 26.